tiistai 8. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 8. luukku





Resepti: Feta-parsakaalipiirakka

Ainekset

Pohja:

100g margariinia
3dl ruisjauhoja
1dl vehnäjauhoja
2rkl vettä

Nypi jauhot ja margariini tasaiseksi massaksi ja lisää vesi. Painele taikina voideltuun vuokaan ja paista 200°C 10min.

Täyte:

parsakaalia
fetaa
punasipuli
2 kananmunaa
1,5dl juustoraastetta
2dl ruokakermaa
mausteita oman maun mukaan 

Pilko parsakaali pieniksi paloiksi ja keitä kattilassa. Paista silputtu sipuli pannulla tilkassa öljyä. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja levitä esipaistetun piirakkapohjan päälle. Paista uunissa 200°C 20-30min.

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti