maanantai 21. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 21. luukku





Resepti: Suklaakakku

Pohja

170g tummaa suklaata
170g leivontamargariinia
4 kananmunaa
1 ½dl sokeria
1 ½dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta

Sulata suklaa ja margariini kattilassa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vuorotellen jauhoja ja sulatettua suklaata lastalla sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista uunin alatasolla 200°C noin 40 min. Anna jäähtyä ja kumoa.

Kuorrute

150g tummaa suklaata
50g leivontamargariinia

Sulata suklaa ja margariini, anna jäähtyä hetki ennen kakun päälle levittämistä. Levitä kuorrute veitsen avulla kakun päälle.




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti