Resepti: Suklaa-keksikakku
Eilen päätin lähteä kokeilemaan Valio.fi sivulta löytämääni suklaa-keksikakun reseptiä.
Eilen päätin lähteä kokeilemaan Valio.fi sivulta löytämääni suklaa-keksikakun reseptiä.
Pohja:
150g leivontamargariinia
2dl sokeria
150g tummaa suklaata
4 kananmunaa
½dl vehnäjauhoja
100g digestivekeksejä
Aseta
irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja voitele vuoan reunat. Sulata
voi, sokeri ja suklaa kattilassa miedolla lämmöllä tasaiseksi seokseksi.
Anna jäähtyä hetki. Vatkaa munat joukkoon yksitellen. Siiviloi joukkoon
jauhot, sekoita. Asettele keksit vuoan pohjalle. Kaada taikina
tasaisesti keksien päälle. Kypsennä 175°C uunin alaosassa noin 30min. Jäähdytä hyvin.
Kuorrutus:
150g tummaa suklaata
50g leivontamargariinia
2rkl kuohukermaa
Sulata
suklaa mikrossa. Sekoita joukkoon paloiteltu voi ja kerma, laita
jääkaappiin n. 10 minuutiksi, kunnes kuorrutus on lastalla levitettävää.
Siirrä kakku vuoasta tarjoiluvadille. Kuorruta.
Tarjoiluun:
1 3/4dl kuohukermaa
2dl turkkilaista jogurttia
1 ½rkl sokeria
1rkl vaniljasokeria
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti