keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Ripsiväriehdokas Estee Laurelilta



Yves Saint Laurentin Volume Effet Faux Cils mascarasta ei tullut uutta ripsivärisuosikkiani, joten ripsareiden testaus jatkuu! Tällä kertaa ostin Estee Lauderin Sumptuous Extreme Waterproof Lash Multiplying Volume Mascaran. Hintaa ripsivärillä on Emotionissa 35 euroa.

Tuotekuvaus Sokoksen sivuilta:

Vedenkestävää volyymia. Kaikki mitä rakastat alkuperäisessä Sumptuous Extreme -ripsivärissä nyt myös vedenkestävässä koostumuksessa. Ei tahriinnu, varise tai paakkuunnu. Kestää jopa 10 tuntia. Extreme Bold Volume™ -yhdiste koostuu kolmesta, runsaasti volyymia antavasta kuidusta. Toimii kuten ripsienpidennykset; tuuhentaa ja tekee ripsistä huomattavasti pidemmän ja runsaamman näköiset. Hoitaa ripsiä ainutlaatuisen Lash-Advancing Vitamin -yhdisteen avulla.


Aluksi luulin tästä tulevan suosikkini. Tällä sai selvästi pidemmät ripset kuin Yves Saint Laurentin ripsivärillä. Myös tuuheutta tuli hyvin. Ripsiväri pysyi hyvin eikä varissut päivän aikana. Tässä ripsivärissä ei ollut alussa sitä ongelmaa, että massaa olisi tullut liikaa harjaan.

Ripsiväri alkoi kuivua käytettyäni sitä alle kuukauden. En saanut ripsiini pituutta enää yhtä paljon kuin alussa. Harjakset alkoivat takertua toisiinsa, jolloin ne eivät enää erotelleet ripsiä kunnolla vaan syntyi paakkuja. Mitä useammin yritin ottaa lisää massaa harjaan, sitä kauheamman näköiseksi se meni. 

Alla olevat kuvat otettu kun olin testannut ripsaria jonkin aikaa ja jo todennut että tämäkään ei pääse uudelleen ostoslistalleni.





2 kommenttia:

  1. Ootko kokeillut Sensai 38? :) se on tosi hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kokeillut, mutta vois kokeilla jossain vaiheessa. :)

      Poista