sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Maastoilua ja mahan kasvatusta



Eilen Fasu pääsi laitumelle. Ei tapahtunut mitään vauhdikasta riemujuoksentelua. Fasu söi heiniään tarhassa ja sitten siirtyi rauhallisesti laitumen puolelle (tarhan perällä on portti josta pääsy laitumelle). Fasu ei ole laitumella ympäri vuorokauden, koska on niin herkkä ötököille. Samalla saa vähän hillittyä ruohon ahmimista. :) Muinakaan kesinä Fasu ei ole ollut kokopäiväisesti laitumella, mutta on silti onnistunut kasvattamaan itselleen kunnon mahan.



Tänään Fasu innostui pukittelemaan tarhassa ennen kuin otin sen sisälle. Tietenkään en ehtinyt hakemaan kameraa. Mentiin maastossa sellainen tunnin peruslenkki. Fasu oli pitkästä aikaa maastossa tosi rento! Ravissakaan ei tarvinnut tehdä yhtään pidätettä kun löntysteli niin rauhallisesti. 


Vähän hätääntyneenä kun kaverit saivat jäädä laitumelle.

Ostin eilen Jannen Vaunusta Fasulle Bucasin riimun ja Dr. Repelin hyönteiskarkotteen. Tähän mennessä en ole löytänyt toimivaa hyönteiskarkotetta, mutta kokeillaan nyt tuotakin. Kerron kokemuksia kunhan olen testaillut kunnolla. Nyt on ollut niin sateista, ettei ole kuin itikat haitanneet.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti